För er med en idé

Jag tänkte bara snabbt berätta om en hemsida som är fantastisk när det kommer till att planera sin företagsstart! (Klick!) Jag sitter just nu och arbetar med hjälp av checklistan på sidan. Genom att svara på frågor som gäller för ens verksamhet får man fram en lista med allt att tänka på samt värdefulla tips och länkar.
Jag skriver ner allt som gäller för mig och vad jag ska tänka på för att hela tiden ha så mycket information som möjligt, då har jag en stadig grund att stå på! 

Verksamt.se är skapat av Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket.


(bilden går att klicka på)

2011-07-20 @ 18:19:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mademo

Hej

Tänkte dedikera detta första inlägg till att skriva lite om vad jag vill uppnå med Mademo-bloggen. Förutom att den ska bli finare och roligare än vad den är just nu i startskedet så önskar jag att den ska bli lite som ett slags forum. Ett forum för dem som är intresserade av att driva företag, de som kanske redan gör det eller de som funderar på att göra det!

Jag själv håller nu på att planera mitt första alldeles egna företag så det hade varit både kul och lärorikt om man kunnat bolla idéer och dela med sig av erfarenheter till varandra. Jag kan berätta om vad jag går igenom på vägen och ha smarta läsare vid min sida under tiden.

Tänkte presentera företaget lite i nästa inlägg. Mademo...

Är ni med mig?

2011-07-04 @ 16:12:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0